11 דצמבר 2017,יום שני

___
___
___

Twitter icon
Facebook icon
Google+ icon
YouTube icon

אורז מטוגן וירקות / מור אלזון

Share

חומרים 

 אורז

פרחי ברוקולי מאודים כ-10 דקות במים רותחים ולאחר מכן שטופים במים קרים

תירס גמדי

לקט אפונה וגזר, לאחר שבושלו במים עד לריכוך, או מקופסת שימורים

בצל לבן, פרוס

בצל ירוק, קצוץ

פטריות פרוסות

עגבניות חתוכות לפרוסות גסות

שמן זית

 

 אופן ההכנה 

 במחבת עמוקה וגדולה מחממים שמן זית ומטגנים מעט את פרוסות הבצל, עד להזהבה קלה.

מוסיפים את לקט האפונה והגזר ואת התירס הגמדי ומערבבים. מוסיפים את האורז ומערבבים שוב. מטגנים עד שהאורז מקבל גוון זהוב.

מפזרים את הפטריות, הברוקולי והבצל הירוק, מערבבים ומקפיצים כ-5 דקות.

מניחים בצלחת ומפזרים מעל חתיכות עגבנייה.

אפשר להחליף את הירקות בכל ירק אחר.

הוסף תגובה

randomness